![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2125 ![]() |
Казвам се Ганчо Стоянов, на 16 години съм от Сандански. Уча в ПТК гр.Сандански специалност компютърна техника и технология. Слушам прогресив от 4-ти клас, първата група която чух е Dream Theater и чак до сега. Любимите ми групи са: Dream Theater, Manowar,Simphony - X,WASP,Angra,Creamtory,Scorpions,Whitesnake,D.Nalbantoв(компузитор) и мн. др.
![]() Падам си по стратегиики, любимата ми игра е KoH. Падам си по воластването. И по военната техника и история. Не пие (само портокалов сок), не пуши. Това съм накратко. ![]() -------------------- An Angel's kiss now fallen
Descending scarlet cuts the sky Faded names left on the wall Honor the fighting leave life to die Remembered is the sacrifice but No praisal of blood still flowing Who were the leaders? what controlled the Killing Hand that caused this mourning? Crossing over... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Д. Налбантов е "велика група" ![]() ![]() ![]() ![]() Е не е група ма е много добър композитор и музикант. ![]() ![]() Знам, просто казвам, че свири за петима ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:35 AM |