![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
Мина известно време откакто излезе Systematic Chaos и реших да ви попитам за мнения за него.
Моето все още не е напълно оформено, колкото повече слушам, толкова повече се засилва усещането ми, че изпускам нещо съществено... -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^ ХАхахахахаха ...да си призная мечтата ми е да си направя DVD на групата дето 20 минути фенове ми правят четки....наистина би говорило много за мен.....нищо против THEATER, но точно това ме е дразнило винаги в тях....
вместо да дадат едно обикновенно био или просто интервю с някой музикант, да каже какво мисли за музиката си ...те пускат фенове дето ръсят .."Oh He is God He is complete Genius...there is no-one like him... If god can play drums or guitar he will be playng in Dream Theater" ШИБАНО АМЕРИКАНСКО САМОЧУВСВСТВИЕ...което лъха дори от албума....никакво уважение към слушателите... със риск да се повторя...мразя музика за музиканти! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 07:26 AM |