![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
А бе някой спомена че Боргир щели да идват в България искам да ви питам дали е истина.Е дано да е истина ама малко се съмнявам , но на последък доста добри групи дойдоха защо не и Боргир
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 7 2004, 08:43 PM) Хм... Боби, не се заяждай ![]() Не мисля, че някой от слушащите блек наоколо счита блека за "ъндъграунд" (Е, ако има такива, то те явно не са в час...). Жанрът си има фенове и то доста... Със сигурност обаче може да се твърди, че феновете на Helloween са повече от тези на Dimmu Borgir, например и от тук погледнато е по-изгодно да се канят групи, които ще съберат повече зрители на един евентуален концерт. Вярно, разлика няма да е чак толкова голяма, но все пак са си пари... ![]() Точно-агенциите проучват обстановката и броя на продажбите.Естествено,че ще заложат на някоя група с повече почитатели(това не значи,че ще доведат Linkin Park примерно-все пак имат доста финансови ограничения),не съм наясно с това доколко и какви са изискванията на някоя "по-известна" блек група и с какво те се различават от тези на Helloween например.Но съм сигурна,че такива като Dimmu Borgir ще съберат не малко хора.Е може би няма да са толкова,колкото на Helloween,но според мен цифрата ще е значителна.От концерти и покани към "по-ъндърграунд" бандите няма смисъл,колкото и по-скромни изисквания да имат по простата причина,че са слушани от доста по-малко хора и пак ще се събере някаква нищожна по размери публика.Е не се и съмявам,че ще е пълно с блекари,които въобще и не са слушали групата,но хората от провинцията няма да се разкарат и да хабят средства за група,която не са и чували. Всеки случай ако се събере що-годе приличен брой публика както беше на Ancient няма да е пълен провал както на Primordial(имаше около 200 човека).Но все пак тук е и моментът,че Ancient бяха първата група от този стил,която дойде в България.Миналата година поне за около месец вярвахме за Satyricon,които сигурно щяха да съберат доста хора,но пак се прояви най-слабата ни страна-организацията(тези,които бяха на Primordial сигурно за забелязали липсата на някаква усилена кампания за усведомяване относто концерта.Много хора от София даже и въобще не знаеха както разбрах в последствие).Това ни е главния проблем-не толкова липсата на фенове,колкото липсата на средства и организация.Не се ли оправят тези компоненти,не можем да се надяваме на нещо по-добро от Блек сцената.Но надеждата умира последна... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 01:53 PM |