![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
Мина известно време откакто излезе Systematic Chaos и реших да ви попитам за мнения за него.
Моето все още не е напълно оформено, колкото повече слушам, толкова повече се засилва усещането ми, че изпускам нещо съществено... -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Не проумявам какво толкова се мъчите да вникнете в музиката на Тиътър, то не, че и аз не го мъча от един месец
![]() Новият албум е перфектен от музикантска гледна точка. Групите, които могат да достигнат това ниво сигурно се броят на пръсти. Обаче липсва живеца, емоцията. Ей, на, от близо 80 минутен албум, истински успях да "почувствам" единствено Forsaken, която пък по някаква странна ирония се оказа най-кратката песен от тавата. ![]() Интересно, докато го слушам, в съзнанието ми изникват асоциации с Операта на Камелот, който на първо слушане ми звучеше като полуфабрикат и постепенно ми влизна под кожата, а новият Дрийм Тиътър няма лабава нотка, но, уви, от него лъха единствено студен професионализъм. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... а новият Дрийм Тиътър няма лабава нотка, но, уви, от него лъха единствено студен професионализъм. ![]() като концерт на МЕЙДЪН в София ![]() иначе съм силно на мнението на Никс и музиката за музиканти - да си ги слушат сами; аз предпочитам музикантите да се кефят на музиката заради самата музика ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 07:03 AM |