![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-January 04 Потребител N: 365 ![]() |
Според мен Marduk са една доста добра банда... и не са чак толкова комерсиални... доста добра музика за слушане! Лично мен много ме кефят и са ми една от любимите групи... Pls изкажете си мнението за тях....
BLACK METAL FOREVER... ![]() -------------------- totalen pozior
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@black_coffin: хмм... по мои впечатления повечето казаха, че ги харесват, въпреки че не са им любими... Явно гледната точка на песимиста ти е любима
![]() Аз съм слушал твъреде малко Marduk и доста ми допаднаха. Леко еднообразни ми се виждат, но пак казвам: ТРЯБВА ДА ЧУЯ ОЩЕ! Ако трябва да опиша вкуса си (не е лесно, но все пак): обичам блек метъл... а и по принцип МЕТЪЛ, в който присъстват богата, разнообразна музика... музика за слушане, а не чак толкова за куфеене... въпреки че се побърквам когато музикантите "завъртят" някой убиийствен риф... обожавам смесицата на блек метъл със симфоничен оркестър или някой интересен акорд със синтезатора... или просто нещо различно от стандартните 1-2 (за предпочитане 2 ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:27 PM |