![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
...Просто ми стана интересно дали спите на музика и ако да, какво конкретно си слушате =)
На мен лично ми е по-добре да слушам, иначе съня ми е кофти ![]() ... и ако е имало... някога такава тема, съъъъжалявам ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Когато спя със слушалки, махам едната, за да лежа на една страна. Когато почна сериозно да се унасям, спирам плеъра, махам слушалките, слагам ги на шкафа и толкова съм унесен, че след това заспивам за секудни.
Един вид се приспивам. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Когато спя със слушалки, махам едната, за да лежа на една страна. Когато почна сериозно да се унасям, спирам плеъра, махам слушалките, слагам ги на шкафа и толкова съм унесен, че след това заспивам за секудни. Един вид се приспивам. Случвало ми се е и това но....в повечето случаи се унасям направо с музиката...просто не питайте кфа ![]() ![]() ^Леле, мислих си, че аз съм трагичен случай като не спирам музиката по цял ден, ама има и по-зависими от мен. Да не повярваш каква дрога е това! Хаха... и аз си мислих абсолютно същото,но са поне ме успокоихте малко.... ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 12:59 PM |