![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
е... и аз да се "престраша" да се предстая ...
еми .... в момента съм на 13 и 8 месеца ако трябва да съм точна.... и очевдно съм една от най-мъничките тук,но тва не ми пречи особено. От София съм ... ае няма да пиша нм дълго,че да не ви мързи да четете,ако вобще земете да прочетете нещо .... ше допъвам друг път,ако случайно решите нещо да питате ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Здрасти и от мен.Споко, не си най-малката аз напрайх 14 преди няма и месец ![]() ![]() ![]() Тя е написала следните групи: Iron Maiden, Helloween, Black Sabbath, Sonata Arctica,slipknot,hatebreed,vendetta,last hope,edguy,burzum,dimmu borgir,scar symmetry,CHILDREN OF BODOM !!! П.с-Пич, ти въобще за някакви групи чувал ли си?! Колкото до Ели, приятно писане отново и чети материалите в Metal-World, така може да намериш още толкова ,,безизвестни'' групи, пък може и още по-безизвестни ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Тя е написала следните групи: Iron Maiden, Helloween, Black Sabbath, Sonata Arctica,slipknot,hatebreed,vendetta,last hope,edguy,burzum,dimmu borgir,scar symmetry,CHILDREN OF BODOM !!! П.с-Пич, ти въобще за някакви групи чувал ли си?! Колкото до Ели, приятно писане отново и чети материалите в Metal-World, така може да намериш още толкова ,,безизвестни'' групи, пък може и още по-безизвестни ![]() Хаха... а това кои са ми любимите групи какво общо има с "безизвестността" или още по-малко с материалите в сайта за тях???!!! ![]() а относно "пича" - айде да се обзаложим че любимите му групи сигурно са Linkin Park,Limp Bizkit, HIM,Evanescence,The Rasmus ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:11 PM |