![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Леле.. последната Фрактура чух песен на Cannibal Corpse (преди тва не бях чувал нищо тяхно) и направо ме подлудиха
![]() ![]() След предаването веднага хванах да download-вам последните им албуми. Свалих си "Gore Obsessed" (2002) - направо трепач, чудя се как ли още не съм си изпотрошил пц-то и въобще целия апартамент... ![]() ![]() За Slipknot няма какво да говоря, те ме кефят най-яко. За сега тези две групи са ми направили голямо впечатление ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ May 23 2003, 07:57 AM) Ако трябва да съм честен, Meshuggah и аз ги възприемам трудно, но не съм се и опитвал много старателно... личи си че могат да свирят, но звучат някак си твърде непривично. Meshuggah са една от най-оригиналните и сложни групи появявали се някога... "Непривично" е твърде леко казано... Барабаниста им е известен джазмен, най-добрия (по-скоро най-техничния) барабанист от всички рок (визирам всички превъплъщения на рока от стария рок`ен`рол до нойзкора) групи и единственото по-типично и лесно нещо за изпълнение от техните песни са вокалите... Едва ли има по света много хора, които биха могли да изсвирят нещо на Meshuggah и със сигурност това ще са хора, които са от тип "самоуки"... Просто е прекалено трудно да свириш на време напълно различно от това, което свирят другите от групата, включително и барабаниста. Но стига съм ги хвалил... Нека Jicata да чуе по 1-2 албума от споменатите до сега групи и да каже какво му е харесало да му препоръчаме нещо от същия стил... Ама с едно прослушване не става, да знаете. ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:16 PM |