![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Финландските симфонични метъли NIGHTWISH определиха "Dark Passion Play" за заглавие на новия си дългосвирещ албум, който ще бъде издаден на 28-ми септември от Nuclear Blast Records. Обложката му можете да видите тук, а ето и списъкът на песните:
01. The Poet And The Pendulum 02. Bye Bye Beautiful 03. Amaranth 04. Cadence Of Her Last Breath 05. Master Passion Greed 06. Eva 07. Sahara 08. Whoever Brings The Night 09. For The Heart I Once Had 10. The Islander 11. Last Of The Wilds 12. 7 Days To The Wolves 13. Meadows Of Heaven -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Не го знам как се казва, ама ми напомня на Кърт по гласови данни ![]() Аз не разбрах защо им беше на Nightwish да си взимат нова вокалистка, при положение, че си имат толкова добър вокал ![]() ![]() prayer4eto това е много стойностен въпрос...но Просто не се сдържах да не ти отговоря..... и да се изсмея .... СИГУРНО НЕ ИСКАТ ДА СА НИРВАНА ![]() ![]() ![]() ![]() sepulturatr... какви ги говориш момче... имаш ли връзка с главния... и сигурен ли си, че не си глупав... защото ми изглеждаш доста малоумен. Въпреки че коефициентът ти на интелигентност все пак е равен на дървесна гъба, пак си прост. ПС: Сори че те нахраних така ама се изказваш адски смешно на места ...държи ми топло с часове *смисъл като се сетя за теб ми се ака... до тук с простащините песента е много добра... а и наистина искам да гледам филма ...щото май сценария аз съм го писал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
На мен също не ми допадна особено много песента, Марку е страхотен вокалист, но немога да го възприема да пее балади.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 11:18 AM |