![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Може би малко може да стане повтаряне с друга тема,но все пак да питам какво ще кажете за това.
По принцип като се каже "метъл" повечето хора си представят някакъв тъпанар, целия в татуировки, с шкембе, брада, вонящ на какво ли не(почти никаква хигиена), почти винаги настроен за бой и пиян, все само в черно, звяр от всякъде и т. н. .... Като оставим това, че повечето хора са малко или много ограничени - хора всякакви ![]() Вие какво ще кажете- опровергаватели тази представа и вашето мнение за нея?Бихте ли си направили (или вече имате) татуировка(и) и какво ще кажете за тях?За пиърсинга и бихте ли си направили?С две дума за каквото се сетите като чуете думата "метал" Ако някой се почувства засегнат- предварително се извинявам -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Еми аз винаги съм се обличала странно по простата причина,че по-нестандартните неща винаги са ми харесвали,а не да се правя на нещо си или да избивам комплекси.Това да не се обличаш като другите носи и доста големи неприятности най-малката,от които е да те питат"Тва сега защо го носиш?Какво означава?".Защо някои хора си мислят,че всичко има символика даже и цветът на чорапите примерно?Наистина някои неща си носят символиката,но много малко хора я разбират.Мен например веднъж едно момиче (над 20 години) като ми видя пентаграма и ме пита "Ти еврейка ли си?".Не я обвинявам-явно просто не знае,че Звездата на Давид(Еврейска звезда,Огнен триъгълник) е хексаграм,а не пентаграм и че пентаграмът значи съвсем друго нещо.
И съвсем не мисля,че много комплексираният човек би дръзнал да се облича по-различно-напротив той в повечето случаи не иска да се забелязва или изтъква някои недостатъци още повече в стремежа си да ги превърне в предимства(при жените това се случва най-често).Но вече отдавна съм свикнала да не ме приемат доста странно и не обръщам внимание на погледите и коментарите относно външния ми вид.Мога да си позволя да ходя така,харесва ми-следователно никой и нищо не може да ми попречи.Не че съм непукист-в никакъв случай даже обратното-доста съм чувствителна към някои неща.Е вярно е-да ходиш различно и да слушаш различна музика понякога и е вредно.Например гледам да съм доста примерна в училище,защото усещам как някои учители не са с много добро мнение към мен(не е само заради облеклото ами и за това,че не умея да си държа езика зад зъбите ако става дума за справедливост). Спред мен човек трябва да носи каквото му харесва без да обръща внимание на общото стадо.Какво лошо има да покажеш принадлежността си и каква музика слушаш?Това не е избиване на комплекси или "правене на интересен". |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:47 PM |