![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Както винаги в България простотията е очевидна... Пънкари и скинове се сбиха пред зала "Универсиада", по време на концерта "Tangra Mega Rock Night", където участват THE EXPLOITED, MONDO GENERATOR, HARMFUL, Ъпсурт, EBANIZM и Бистришките баби.
Подробности още не са ясни, но има пострадали и арестувани. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат("Бъдещият президент на Б-я ") Ми да пълните злета в нашата родина пак показаха колко са изпаднали, кой малоумник ще отиде на концерт и ще направи масов бой само и единствено в именто на музиката?? , пълния боклук разбира се. Аз слушам твърда музика и в някфи граници участвам в пого и тем подобни лудници, но да ходя и да се бия ей така за кеф не съм правил нямам и намерение. Защо такива малоумници не ходят да си блъскат главите в някое дърво а създават подобни ситуации, как няма да е зле народа като е пълно с подобни "индивиди"! Кефете се на музиката , не правете простотии!!! Като сте пънкари и скинари и кво? голяма работа ли сте? и аз бях такъв, но не се правех на малоумник и да ходя да създавам бнезредици без причина, аиде вървете на село и си правете магариите там а ! И само !!!!!!!! Nightwish !!!!!!!! я си приzнайте кой беше ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 09:10 PM |