![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Както винаги в България простотията е очевидна... Пънкари и скинове се сбиха пред зала "Универсиада", по време на концерта "Tangra Mega Rock Night", където участват THE EXPLOITED, MONDO GENERATOR, HARMFUL, Ъпсурт, EBANIZM и Бистришките баби.
Подробности още не са ясни, но има пострадали и арестувани. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Щеше да е мноо як бой във Варна. 6 на 10 души. Масовка!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-June 07 Потребител N: 2136 ![]() |
добре сички викат скинарите се насрали аз кат гледам по снимките некфи размазни пънкари
![]() ![]() тъпото е метал да защитава пънкаи по простата причина че мога да ти кажа не е една Хеви Метъл банда с крайно десни виждания.... че слушат една и съща музика умрях от смях.. първото бандата е Skrewdriver... не с S накрая ама нема значение ![]() по принцип Пънкарите мразят металите и немогат да се понасят гледал съм филм за Хеви метала през 80-те как се млатят с пънкари така че се поразровете малко по нета преди да се изказвате ![]() Nazi and Punks Fuck Off ![]() Accept-Metal Heart.mp3 поздрав за всички които носят метала в сърцето си ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Ах тея лоши и агресивни скенари и тея друсани и пияни панкари, друго си е borthers of metal и на металния кон и ала-бала...
по принцип Пънкарите мразят металите и немогат да се понасят гледал съм филм за Хеви метала през 80-те как се млатят с пънкари така че се поразровете малко по нета преди да се изказвате ПХАХАПХАПХПАААХАХАА!!!@1 Интернет е реалния живот, пич. Ахаха, той се резровил из нета и сега се изказва сигурен, подготвен, т'ва - он'ва... -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 06:18 PM |