![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Привет на всички!!!!!
дам съвсемммммм , нова съм .От известно време търся място където да поговоря за хубава музика, но до този момент нямаше такова.Та дано да е това!!!! Една е думата дето ме описва добре и тя е работохоличка, незнам как още не спя на работата:)ще ми се да напиша още нещо ма май няма много какво:) а да групи - Iron Maiden печелят безапелационно първенството в класацията любими мои групи. Live , manowar ги следват неотлъчно.....еми това е за мен |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Хай! Приятно писане и не забравяй да хвърляш по 2-3, може и 4 очи на материалите в сайта, определено можеш да научиш за много страхотни групи...и пак.. Приятно
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:20 AM |