![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
И тъй, навън се затопли, усетих, че идва пролет и съответно една идея която замислям от много време, се появи отново в главата ми.
Първо искам да апелирам тази тема да стане важна. Та така де, идеята ми е да се съберем колкото се може повече хора от форума някъде. На обикновените срещи идват 10-15-20 човека най-много, в най-добрия случай. Пускам тази тема толкова рано абсолютно умишлено, за да могат колкото се може повече хора да я прочетат. Същност на идеята ми: Някъде през април-май-юни-юли да се съберем някъде за ден-два и да си изкараме яко. Вероятно някои хора ще кажат, че Монстърс... ще е идеалното място. Аз не мисля така по простата причина, че ще е ебати гъча. Така де, мисля си за някаква хижа или нещо такова. И вижте сега, не ме бива в организациите и тем подобни. Моля за съвети, идеи и тн и тн... Мисля, че идеята ми е добра ако не се появят коментари от рода на:"Ами айде организирай". Целя се в бройка от около 50-60 човека, колкото са активно пишещите по мои наблюдения... Така де, сега сте вие. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Уважаеми пишещи в този форум. Не е ли време най-накрая тази прословута среща, за която отворих дума миналата година, да се случи? Говорихме си с Dragontear и стигнахме до извода, че наистина е дошло времето.
Каква е идеята? Хижа, 30-40 човека (поне аз толкова очаквам), за 2-3 дни. Не смятате ли, че би било супер яко? Някъде средата на август примерно. Аз предложих да е на концерта на Сепултура, но като се замисля, идеята не е добра, защото не всички ще ходят. Но нека този път наистина да стане. Този форум е почти на 5 години, а дефакто само софиянци се знаят. Нека стане едно масово събиране и изпростяване. Зарибени ли сте? Давайте идеи за дата, място, организация и тн. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 02:08 AM |