![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-June 07 Град: Удома е там, където има пудинг !(!!) Потребител N: 2164 ![]() |
Кхъ, здравейте.
Бях най-любезно помолена да се регна и да си направя тема ^^ Ето я. Казвам се Петя, не обичам да ми казват така =\ Наричайте ме Хил.[Почти-никой-не-запомня -тази-трибуквена-дума-така -че-беше-наложително-това-да -се-превърне-в-ника-ми.]Почти на 14 съм, от София. Уча в НТБГ [Национална Търговско-банкова Гимназия] По принцип ми е адски трудно да говоря за себе си <,>. Така че смятам да спомена ...ъъъ... някои от групите, които слушам (sun). Обичам Rammstein [изяжте ме ![]() Не понасям групички като Токио Хотел и Линкин Парк. Действат ми зле върху нервната система. ![]() Вече не гледам филми. Обичам да чета книги [почти всякакви]. Опитвам се да се занимавам с фотография. Хоби ми е цикленето в една точка. Ъъ, изчерпах се. -------------------- ![]() You steal my only hope and make me stay awake another night, I wish you bear with me, stay near me When the Autumn leaves have fallen.... Solitude, my pain, the last thing left of me.. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 20-June 07 Потребител N: 2152 ![]() |
Цитат Не понасям групички като Токио Хотел и Линкин Парк. Действат ми зле върху нервната система. А така ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:14 PM |