![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-January 04 Потребител N: 365 ![]() |
Според мен Marduk са една доста добра банда... и не са чак толкова комерсиални... доста добра музика за слушане! Лично мен много ме кефят и са ми една от любимите групи... Pls изкажете си мнението за тях....
BLACK METAL FOREVER... ![]() -------------------- totalen pozior
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
виж, бил съм свидетел на всякакви 'глобални' промени в мои познати, които откровено казано ме отвращават!
така че, факта че не изневерява на своите любимци, по мое мнение е прекрасен. аз ги слушах и ги зарязах за година... гррр, абе к'во ти обяснявам! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:24 PM |