![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-June 07 Град: Удома е там, където има пудинг !(!!) Потребител N: 2164 ![]() |
Кхъ, здравейте.
Бях най-любезно помолена да се регна и да си направя тема ^^ Ето я. Казвам се Петя, не обичам да ми казват така =\ Наричайте ме Хил.[Почти-никой-не-запомня -тази-трибуквена-дума-така -че-беше-наложително-това-да -се-превърне-в-ника-ми.]Почти на 14 съм, от София. Уча в НТБГ [Национална Търговско-банкова Гимназия] По принцип ми е адски трудно да говоря за себе си <,>. Така че смятам да спомена ...ъъъ... някои от групите, които слушам (sun). Обичам Rammstein [изяжте ме ![]() Не понасям групички като Токио Хотел и Линкин Парк. Действат ми зле върху нервната система. ![]() Вече не гледам филми. Обичам да чета книги [почти всякакви]. Опитвам се да се занимавам с фотография. Хоби ми е цикленето в една точка. Ъъ, изчерпах се. -------------------- ![]() You steal my only hope and make me stay awake another night, I wish you bear with me, stay near me When the Autumn leaves have fallen.... Solitude, my pain, the last thing left of me.. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Здравей, ъъ, Хил. Добре дошла във форума. Интересна личност изглеждаш. Много напомняш на един друг форум по стила си на писане. Или се бъркам?
Та, иначе, приятни групи си изредила, сигурен съм, че ще намериш още куп интересни групи, които ще ти допаднат. =) Приятно писане. ПП: Пратчет rlz! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:06 PM |