![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Това ми хрумна днес сутринта, когато баща ми си изтегли Melodic Death Metal Compilation и си я качи на player - а и тръгна на работа... Преди време ми взимаше касетките на Dream Theater, да си ги слуша
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Баща ми не слуша нищо. Буквално нищо. Той пуска радиото, просто за да има да бучи нещо - без значение какво. Не знам дали изобщо го интересува всъщност. Иначе ако по някакво странно стечение на обстоятелствата е решил да си пусне диск, си избира класическа музика. Майка ми е същата, не прави разлика между изпълнители, стилове или песни. Чудя се дали правят разлика, когато по радиото се говори нещо и когато е пусната някаква музика. Иначе забелязвам една хубава градация в поносимостта им към музиката, която слушам. Преди ми правиха забележка, че съм надувал Purple и Rainbow прекалено силно и ме караха да намаля "данданията". Мина бая време оттогава, музикалният ми хоризонт се разшири до голяма степен, както и тяхната търпимост към шумови дразнители. В момента майка ми влиза в стаята ми без да я интересува дали слушам Behemoth, Borgir или Cryptopsy. Всъщност дотолкова й е безразлично вече, че се чудя дали осъзнава, че сменям групите, или си мисли, че въртя една и съща врещялка до втръсване. ![]() А слава богу, в момента вече живея сам, така че не ми се налага да се съобразявам какво мислят хората за музикалните ми предпочитания. ахах човек описа 1:1 моята ситуация майка ми знам само че харесва Висоцки, обаче не го слуша, може би щото е малко скарана с техниката, а баща ми каквато и музика да му пусна, стига да е по-спокойна, му харесва. да се чуди човек от де съм се пръкнал такъв меломан бтв майка ми е свирела на цигулка, преди да се родя, щото после съм и скъсал струните като съм я ползвал за китара като съм бил на 3-4 години ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 04:22 PM |