![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Може би малко може да стане повтаряне с друга тема,но все пак да питам какво ще кажете за това.
По принцип като се каже "метъл" повечето хора си представят някакъв тъпанар, целия в татуировки, с шкембе, брада, вонящ на какво ли не(почти никаква хигиена), почти винаги настроен за бой и пиян, все само в черно, звяр от всякъде и т. н. .... Като оставим това, че повечето хора са малко или много ограничени - хора всякакви ![]() Вие какво ще кажете- опровергаватели тази представа и вашето мнение за нея?Бихте ли си направили (или вече имате) татуировка(и) и какво ще кажете за тях?За пиърсинга и бихте ли си направили?С две дума за каквото се сетите като чуете думата "метал" Ако някой се почувства засегнат- предварително се извинявам -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Да съм го твърдял? Не смята, че човек трябва да се оставя музика (или каквото и да било друго) да му внушават разни идеи (разбира влияние винаги има, но без да се стига до крайости)... В противен случай това би било чисто зомбиране, подобно на онова за което именно ти говореше в темата за американците преди няколко месеца. Иначе си права, че почти всички Black/Death групи не пеят за любов, щастие, птички, пчелички, цветенца и т.н. Аз харесвам тези стилове, допада ми агресията и мъката на дета и злото и сатанисткото на блека... Но дотук! Не съм сатанист... (не харесвам всички религии, включително сатанизма) Не съм агресивен и зъл... Всички които ме познават могат да го потвърдят... за мен всяка секунда в която не се смея на нещо е загубена такава... поне в болшиството случаи, понякога трябва да съм сериозен (но само понякога ) И въобще смятам, че е време всички да се отърсят от представат за "мрачния и зъл метъл"... В интерес на истината повечето "праведни" фенове, които срещем са веселяци и много отворени хора (е не всички, де). И именно това ми харесва в цялата култура - възприемчвостта. Била тя по отношение на музика или от гледище на отношението към живота... ПП. Май не се изразих съвсем ясно... но трябва да тръгвам, че бързам за урок... Razbrah te obshto wzeto..mai prosto imame razlichni gledani tochki i nqma smisyl wzaimno da se ubejdawame w razni neshta, kato prosto ne gi wijdame po edin i sysht nachin..Kakto i da e.. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:47 PM |