![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-January 04 Потребител N: 365 ![]() |
Според мен Marduk са една доста добра банда... и не са чак толкова комерсиални... доста добра музика за слушане! Лично мен много ме кефят и са ми една от любимите групи... Pls изкажете си мнението за тях....
BLACK METAL FOREVER... ![]() -------------------- totalen pozior
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат I spored men Trqbwa da e taka..Inache nqma smisyl w cqloto ti "fenstwo"..Wqrno e, che horata se promenqt, no ne mojesh da twyrdish, che strashno ti puka za neshto i che nqkoq grupa da kajem ti e liubima i muzikata im e wajna za teb..a na drugiq den da ti e wse edno..nai-malkoto e neseriozno, a towa gowori dosta zle za kogoto i da e Тук ще си позволя да ти опонирам. Човек не бива да става кон с капаци заради едната криворазбрана "вярност". Ако (говорим хипотетично), следвайки модела на Metallica, от тази година Cradle Of Filth започнат да правят мазен радио-ориентиран китарен поп, ще плюя на тях. Нищо, че досега съм се прекланял пред гения им. Нищо, че за мен до голяма степен са символ на метъла. Няма да спра да слушам старите им шедьоври, но наистина ще спра да се интересувам от по-нататъшното им развитие. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:27 PM |