![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Това ми хрумна днес сутринта, когато баща ми си изтегли Melodic Death Metal Compilation и си я качи на player - а и тръгна на работа... Преди време ми взимаше касетките на Dream Theater, да си ги слуша
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^Разбирам, не е лесно да живееш с консервативни родители, които са прекарали младините си в социализма и им е втълпявано, че съществуват 3 вида музика: Българска естрада, руска естрада и пропадняшка западна естрада, чието слушане се смятало за отричане и презиране на комунистическия идеал и съответно да доведе по-ниска обществена позиция, дори и изключване от училище....Били са различни времена и възприятията са били различни. Като малък никой от приятелите не смееше да пусне Хиподил пред родителите си. Дори на един приятел майка му ски касетата. Сега като се прибера в Бургас и си пускам Акащи джуджета пред всички.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 04:16 PM |