![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Кой ви е любимият албум и кой творчески период на Краля най ви допада? Лично на мен най-много ми харесват първите албуми до Spider's Lullabye, защото във всеки един от албумите се разказват такива истории, които само Краля и Стивън Кинг са способни да напишат. Всеки албум е като отделна история, а песните в него са главите (chapters), на мен най ми харесаха албумите Them и Conspiracy, a най-брутален ми се видя Spider's Lullabye, където накрая бедният Хари (героят в албума) беше отровен от паяците и тялото му се превърна в дом за осмокраките гадинки, общо взето всяка една история от всеки един албум завършва с unhappy end , по цели нощи съм стоял буден и съм си пускал даден албум и като пусна първата песен , веднага отварям Dark Lyrics и следя текстовете от първата до последната песен за да схвана историята и замисълът и , но като истории за мен най-брутални си остават Them , Conspiracy , Spider's Lullabye и The Puppet Master , особено в последният историята беше много дълбока и много ми хареса , просто такива албуми няма да видите при никоя друга група , надявам се поне някой от вас да е следил историйките във всеки един от албумите му и да даде обективен отговор на въпросите ми , просто такъв човек като Краля няма и няма и да има , за мен той е Стивън Кинг-а в метъл музиката и това си проличава във всеки един негов албум , така че гласувайте и да видим кой е най-добрият албум и период на Краля според вас
![]() Ето и линк за албума Abigail за тези които не са слушали Краля ( ако има такива де ) King Diamond - Abigail Само като започне първата песен Funeral и настръхвам.... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
The Eye и The Puppets Master за мен са върха! Но като цяо ме забавляват историйте му, доста са запленяващи от литературна гледна точка. Музикално освен тези два албума, немога да кажа че имам нещо друго любимо на King Diamond.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 05:10 AM |