![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
незнам дали има такава тема...но ме мързи да търся...хаиде разкажете
аз няма да разказвам защото не пия ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Еми имам 3 лоши пиянства в живота и за 3-те съжалявам за неща който съм правил или в последствие ме
1. Когато бях на 12 с един френд тъкмо завършихме и си взехме по двулитровка и цигари и така се напихме че си изгубих телефона повръщах и после мн ме боля главата 2. По-миналата година на рожденния ден една приятелка се напих с домашна ракия и повръщах мн и ме изкараха на терасата кадето съм седял 30-40 мин (беше 13 януари бая студено) и и прецаках така рд-то щото вуйчо й се прбра и изгони всички заради мен И НАЙ-ФРАПИРАЩОТО 3. Преди 2-3 месеца бях с класа на екскурзия и се напихме доволно и си легнахме 5 човека в едно легло (непитайте как сме се събрали) и най-добрата пи4ка легна до мен и се гушкахме към 3-4 ръцете й почнаха да шават но аз я отблъснах щото си мислех че тя е пияна и не го иска наистина |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 03:43 AM |