![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
незнам дали има такава тема...но ме мързи да търся...хаиде разкажете
аз няма да разказвам защото не пия ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Ах, досега съм се напивала до повръщане само веднъж, но и не помня кой знае какво......
Беше втори декември, зимната ваканция на 6-ти клас (тоест миналата година) Бяхме се събрали в едно момиче да отпарзнуваме .. там нещо беше.... И в началото имаше само биратам няколко двулитровки, като едната си остана само за мен.... помня, че тогава седях на стълбите и ядох фъстъци, след това дойдоха едни момчета и донесоха по-твърд лкохол... помня само ментата, от която не остана и капка за някой друг, а след това се изповръщах на леглото на малката сестричка на това момиче, известно време ми се виеше свят и сроях седнала на вън на терасата и накрая някой ми помгаше да се прибера.. ама не помня кой ![]() ПП. Светъл ний с тебе кога ще изпълним онова надпиване с бири което си ми обещал ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:02 AM |