![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
незнам дали има такава тема...но ме мързи да търся...хаиде разкажете
аз няма да разказвам защото не пия ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
особено на последък ... доста често ми се случва да се напивам зверски много а и аз не държа много на алкохол...не защото не съм свикнала... но просто си е така...може да е за килограмите ми..де да знам
![]() ![]() веднъж имаше случай в който бях мн натряскана и някви мои приятели ми разказаха че са ме вкарали в някаква дискотека ![]() ![]() имаше един друг случай в който не бях чак пък толкова пияна... но достатъчно за да стане някоя беля. бях на концерта та Ь малък и след концерта като се напих... и изгубих компанията с която трябваше да се прибера... и кфо става - ами в 1 часа през ноща вървя бавно пеша и се тътря до нас през цяяяялата борисова градинка чак до метрото.... просто нз как не ме е сгазило нещо или не ме е изнасил някой пиян педофил или т.н. разбирасе съм имала още такива подомни случки но няма смисъм да ги пазказвам всичките ![]() в доста от случаите са ме прибирали пияна в нас и направо нз наще как не са ме хващали...просто смънквам там че ми е лошо и си лягам да спя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 04:50 AM |