![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Това ми хрумна днес сутринта, когато баща ми си изтегли Melodic Death Metal Compilation и си я качи на player - а и тръгна на работа... Преди време ми взимаше касетките на Dream Theater, да си ги слуша
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Бащата едно време е бил металяга, сега обаче почти не помни песни и т.н. Двамата ходихме на концерта на Мейдън. През следващата една седмица само тва се слушаше вкъщи. Иначе майка ми не харесва метъла но от друга страна тя беше тази, която ме зариби по "музиката с китари" - в трети клас ме обработваше с Пърпъл, Куин и Бийтълс.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
в трети клас ме обработваше с ......... Бийтълс. ![]() Биитълс...съчувствам ти, човече.Ела, поплачи си на рамото ми ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Биитълс...съчувствам ти, човече.Ела, поплачи си на рамото ми ![]() ![]() ШШШШШШШШШШ, не се ебавай с първата рок група в живота ми!!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 04:22 PM |