![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
незнам дали има такава тема...но ме мързи да търся...хаиде разкажете
аз няма да разказвам защото не пия ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Аз се сещам за Венци как се беше трупирал на рождения ден на Нели ....
![]() ![]() Даже маи има снимков материал из форума някъде ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз се сещам за Венци как се беше трупирал на рождения ден на Нели .... ![]() ![]() Искаш да кажеш, колкото и да го псувах на уше... ![]() ![]() А по темата, имам само една наистина просташка проява, след която вече си знам границата и не се оливам. Иде реч за пролетта на 2003-та година, в градинката срещу СМГ. Три литра "Каменица твърдо" (добре, че вече не го правят! ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:05 AM |