![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Към Dragontear, пич, аз също съм фен на Мейдън и чуствам че ти е обидно, това че техният концерт не предизвика тези реакции... но това което видяха тези, които бяхме на на стадиона в Каварна, ОБЕЗМИСЛЯ и ЗАБИВА В ЗЕМЯТА ВСИЧКИ станали концерти в България! Точно за това говорих... всички казват колко ми е било обидно или ме е било яд... и ако не ме е, как трябва да ме е. Ама хора спрете се... казах вече НЕ МЕ Е... защото не ми пука вярно за какво сравняваме 2 те групи.. и ебати не стига че сме ги видя ли пък и търсим кусури... между 2 абсолютно различни концерти на 2 абсолютно различни групи за мен все пак ...коинцерт на любима група ..е най-великият . не ме интересува (пак казвам) какво са правили другите. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:01 AM |