![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 21-June 07 Град: Пловдивъ Потребител N: 2157 ![]() |
Концертът е бил супер, както казвате. Нямах възможност да отида и наистина ме е яд, обаче се надявам, че пак ще дойдат. Много се радвам за тези, които са били и са се изкефили. Гледах снимки, клипчета, говорих с хора, които са били. Те казаха, че докато са пяли химна, хората са били с ръка на сърцето и са плакали.
![]() ![]() ![]() Вчера изчетох и изгледах почти всичко за концерта в нета. Като цяло отзивите са добри. Имаше и коментари от сорта на "Ми аз бях, обаче ми беше тъпо, щото звука не беше добър изобщо, много кривеше и аз си тръгнах след час и половина и отидох на плажа и се размазах, слушайки Черно фередже." Ама то на такива хора угодия няма. След този концерт Manowar са си спечелили още доста фенове. С най-добри чувства: Gilraen ![]() -------------------- Quo Vadis Domine
http://i203.photobucket.com/albums/aa141/j...ka_/azimama.jpg Verba volant scripta manent |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:01 AM |