![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Привет на всички!!!!!
дам съвсемммммм , нова съм .От известно време търся място където да поговоря за хубава музика, но до този момент нямаше такова.Та дано да е това!!!! Една е думата дето ме описва добре и тя е работохоличка, незнам как още не спя на работата:)ще ми се да напиша още нещо ма май няма много какво:) а да групи - Iron Maiden печелят безапелационно първенството в класацията любими мои групи. Live , manowar ги следват неотлъчно.....еми това е за мен |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Браво,Wolfheart!Поздрави ! Добър си ! Но аз ще покажа една джундурия за окото която правя от доста време.Между другото падам си по жени-програмистки(кашлюк,траектория).Успех в програмирането на всички.
-------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Но аз ще покажа една джундурия за окото Имаш предвид графична джунджория? На DirectX?Като малък исках правих подобни, но още под ДОС. Исках да се занимавам с подобни щуротии, но вятъра ме отвя съвсем в различна посока. А и не винаги това, което е най-лъскаво за окото е най-красиво и отвътре. Последната ми графична щуротия я драснах преди 3-4 години, един ден когато трябваше да уча за изпит, беше писнало от четене и бях кокуряк заради обилно изпитото количество кафета през деня. Това e. 8 kb .EXE файл, на чисто С, само с инклуднато хедърче за уиндоуското API. Тогава целта ми беше да разучавам API-то на бозата, не да правя графични щуротии и не съм чел книжки за 3D алгоритми. Просто ми се въртеше една идея, как да изглеждат триизмерно тези звездици и я изпрасках... В днешно време графични способности на API-то използвам само да си изчертавам осцилограмки из прозореца....когато се наложи. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:13 AM |