![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
Ъм... здравейте.
![]() Казвам се Теодора, наричайте ме Теди (или ако знаете някой от другите ми прякори... но не ги знаете :Р ), на 15 години [02.12.1991] от Ботевград (Ха, за да съм вярна на скобите и да ги има още веднъж - на 60 км от София). И съм тук по вина на Сашо. ;р Мда, много ви харесвам емотиконките. ^^ Особено тази: ![]() Така, по същество. Родих се в лето Господне... xD Нее, не мога да го карам така. xD В едно малко китно градче преди 15 години... xD Хубаво де, спирам да се лигавя. (А то е виновна една приятелка, 'щото успя да ме убеди, че ако си пусна лигнята да се разхожда по това, което пиша, е по-добре. Не е, нали?... Знаех си.) Добре започвам. Първо музика: Слушам (главно) рок, малко метъл... класическа отчасти, един приятел се опитва да ме запали по транса... И общо взето слушам всичко без чалга. (: От рока и метъла - старите групи + някои руски. Тоест, Uriah Heep, Deep Purple, Europe, Guns 'N Roses, Kiss, Helloween, Queen, Rainbow, Scorpions, Aerosmith... Като не претендирам да знам цели дискографии. Падам си и по The Rasmus (Даа, знам... xD), Nickelback, Mostly Autumn, Black Sabbath, AC/DC, Muse (тях ги обожавам), My Chemical Romance, Blackmore's Night. Български: Сигнал, Авеню, Щурците, Ренегат (донякъде), Каскадьори... От рап изпълнителите харесвам само Еминем и българските Ice Cream... ъм... Толкова за музика, мисля. (: И без това давам само имена ;р Ииначе обичам да чета. Главно фентъзи и фантастика (: Преди малко даже си дочетох един разказ на Силвърбърг - "Нощни криле". Добро е. (: Любими автори са ми Сергей Лукяненко, Клифърд Саймък, братя Стругацки, Робърт Шекли, Зелазни отчасти... Да, чела съм Толкин и не ми харесва и не, не съм чела Пратчет и не възнамерявам да го направя. (: Една от любимите ми поредици е Dragonlance на Вайс и Хикман... Сред любимите ми книги се вмества и "Мансардата на бляновете" на Ерих Мария Ремарк. Откакто я прочетох, все си мечтая за една... мансарда! ![]() Уча... немски, английски и руски. И мисля да кандидатствам архитектура, въпреки че този момент е далече. ;р Не пия, не пуша, ако това има някакво значение. И не ми давайте кола, че тогава лигнята ми е стопроцентово сигурна. Свирила съм на пиано 5 години... И за друго питайте, не знам какво да кажа. (: А, да, имам сестра. На 13. НО! Вече съм решила за кого ще е мъжа. xD Peace & Smile (: -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
...не, не пия. (: През целия си живот най-много чаша алкохол да съм изпила... събрано заедно, и без да броим шампанското на Нова година, 'щото без няколко глътки не минава откакто се помня... Не ти и трябва. Това е най-безмисленото нещо на света. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
...не, не пия. (: През целия си живот най-много чаша алкохол да съм изпила... събрано заедно, и без да броим шампанското на Нова година, 'щото без няколко глътки не минава откакто се помня... Не ти и трябва. Това е най-безмисленото нещо на света. ![]() Не съм съгласна,това определено не е най-безмисленото нещо на света.има далеч по-безмислени ако въобще пиенето на алкохол си е безмислено ![]() ![]() а и сега в тия смътни времена не такава изтощителна жега...и да не изпиеш поне една бираа ..... ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:30 AM |