![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Според мен са супер само някой ако знае откаде мога да даунлоадна техни клипове няма да е лощо
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Ето част от интервюто... става въпрос за стила и други интересни работи. Цялата интервю може да се види в нащия сайт...
Цитат Как се определяш стилово?
Виж, ние харесваме това, което забиваме, свирим такава музика, която ние искаме и й се наслаждаваме. Не знам с какво да я сравня, прекалено голяма е смесицата от различни стилове. Могат да се чуят както класически Heavy Metal елементи, така и Heavy Rock от 90-те. Доста е интересно и на мен лично ми допада да си пускам диска. А какво ще кажеш за понятието Viking Metal… Не познавам прекалено много други групи, които се определят като Viking банди. Но се познавам много добре с ENSLAVED, които също са от Берген и страшно много ги харесвам. Всъщност нямам докрай изградено мнение, но като цяло става въпрос за концепцията на текстовете, а не за определен стил на свирене. А, искам да попитам има ли много фенове на метъла в България? Да има, защото тежката музика е доста популярна тук. Като цяло как мислиш, кой стил допада повече на хората? Аз мисля, че Black метъла, май има превес. Кои групи са по-харесвани, по-бруталните и агресивни Black Metal банди като DARKTHRONE, или? Най-популярни тук са групи като DIMMU BORGIR, IMMORTAL и т.н. Аха. Питам понеже ми е интересно какво слушат българските фенове... България? Бил ли си някога тук? О, да. Когато бях по-млад, разбирай на 18, бях на Слънчев бряг. Освен това съм ходил в Бургас и много ми хареса. Но тогава не бях с HELHEIM, а просто на почивка и изпих доста бири до Черно море. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:39 AM |