![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Слушам метъл от над десет години и сигурно това винаги ще си остане любимата ми музика. Обаче напоследък еднообразието е потресаващо. Никога не е имало толкова безлични и досадни групи в този стил. Имам чуството, че всяка млада група се опитва да копира някоя вече доказана вместо да свири нещо оригинално.
Какво мислите по въпроса? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
ами определено не може да се говори за изчерпване...постоянно излизат все повече нови неща които наистина са стойностни...тая година например се зарих от зверски добри албуми на доста групи сред които и по-стари...нови,че даже и дебютиращи
![]() даже имах и съмнения че мегадет са се изчерпали...ама НЕ! албума който издадоха тази година беше поредното им страхотно творение... ![]() а това че има мн позьрски групи - главно жалки имитатори... те тфа винаги ше си го има ... ако тези групи обобщават изчерпването за което се говори във въпросната тема съм сагласна ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 03:29 AM |