![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Понеже има тема за най-тъпо име на група, аз реших да открия за най-тъпо име на песен. Хайде вие сте!
Но преди това ето нeщо от мен - Erik, May You Rape the Angels на Nargaroth. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Само не се ядосвай прекалено, че ще се задъхаш.
![]() Това с Кралете на Метъла е просто поддържан имидж, който вече някак си започна да се изтърква като обоснование на омразата ви към Manowar. А и поправи ме, ако греша, но "Triumph of Steel" и "Louder than Hell" са издадени след "Kings of Metal", така че и тезата ти за това как нищо хубаво не са написали след него куца. За да бъдем съвсем точни Manowar нямат слаб албум като изключим тазгодишната им издънка - имат единствено и само образци за подражание в дискографията си. Обаче за едно си прав, а именно за ДВД-та. И на мен това непрестанно бълване на видео материал ми лази зловещо по нервите през последните пет години. Само че може ли да не превръщаме всяка тема в разискване на Manowar, моля! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
А и поправи ме, ако греша, но "Triumph of Steel" и "Louder than Hell" са издадени след "Kings of Metal", така че и тезата ти за това как нищо хубаво не са написали след него куца. Виж ся, не съм казал, че нямат хубави работи след '88. Просто след '88, те на практика не правят нищо ново... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 09:39 AM |