![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Слушам метъл от над десет години и сигурно това винаги ще си остане любимата ми музика. Обаче напоследък еднообразието е потресаващо. Никога не е имало толкова безлични и досадни групи в този стил. Имам чуството, че всяка млада група се опитва да копира някоя вече доказана вместо да свири нещо оригинално.
Какво мислите по въпроса? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Когато някоя голяма група започва да повтаря мелодиките от предишните си песни, без да влага капка оригиналност - тя се изчерпва. Ако пък повечето "големи" банди са се изчерпали, чак тогава можем да говорим за някакво изчерпване на стила. При това не съвсем точно, защото като залезе един състав (разпадане, прекратяване, загуба на аудитория и т.н.) се появява нов на негово място ...
Все още метълът не се е изчерпал. А и все повече се приближаваме към увековечаването на този стил като "класика". ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 08:28 AM |