![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Понеже има тема за най-тъпо име на група, аз реших да открия за най-тъпо име на песен. Хайде вие сте!
Но преди това ето нeщо от мен - Erik, May You Rape the Angels на Nargaroth. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Изобщо не се замисляте защо се издават ДВД-та всяка година нали? Отново заради феновете! Защото ако не издаваха толкова често ДВД , сега нямаше ние 20 000 души, които бяхме в Каварна да се надяваме на 'Live in Bulgaria'!
Хич не ме интересува на чий гръб забогатяват, аз си плащам за дискове, двд-та, фланелки и тн и съм щастлив от факта и дори съм много доволен ако наистина са забогатели защото го заслужават... Не се сещам група идвала тук да подари 20000 ® диска на всеки купил си билет, да подари 3 китари, фланелки на всички чужденци и още куп неща. Точно след Kings Of Metal искаш да ми кажеш че Триумфа е слаб? Че там няма песен дето да не е класика! В Лаудъра се забелязва едно укротяване от към писане на епики, но това не значи , че има песен която да не е яка... Warriors of The World е албум, който всичко обожават и особено запалващите се.За новия няма да говоря, тъй като май съм единствения, за който този албум е страхотен ![]() Предлагам с това да приключат тъпите коментари от хора, които говорят за неща дето не разбират (Aggressive Perfector): http://youtube.com/watch?v=bsgGDLrL7qs&...ted&search= |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 02:28 AM |