![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Слушам метъл от над десет години и сигурно това винаги ще си остане любимата ми музика. Обаче напоследък еднообразието е потресаващо. Никога не е имало толкова безлични и досадни групи в този стил. Имам чуството, че всяка млада група се опитва да копира някоя вече доказана вместо да свири нещо оригинално.
Какво мислите по въпроса? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
"изчерпава ли се метъла !?!?!?" Как може да се изчерпи нещо, което е НЕИЗЧЕРПАЕМО!? Метълът не е просто музика, той е философия, начин на живот, мамка му! А дискусията за новите добри или лоши групи - аз мисля, че е добре да ги има, без значение какво показват или копират, защото по този начин тази музика се обогатява, развива, променя, т.е. продължава да живее пълнокръвно. Без значение какви стилове изскачат, всеки един от тях спомага този стил да е далеч от изчерпването.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th September 2025 - 05:07 PM |