![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Слушам метъл от над десет години и сигурно това винаги ще си остане любимата ми музика. Обаче напоследък еднообразието е потресаващо. Никога не е имало толкова безлични и досадни групи в този стил. Имам чуството, че всяка млада група се опитва да копира някоя вече доказана вместо да свири нещо оригинално.
Какво мислите по въпроса? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 10-July 07 Град: Стара Загора Потребител N: 2214 ![]() |
Бях хлапе, когато баща ми ми подари първата ми касетка на Deep Purple от тогава се влюбих в рока и метъла, но малко групи могат да се сравнят с това което правят тези преди тях, а ако са достатъчно добри и интересни то те непременно са творение на някой свирил или свирещ все още в някоя яка стара банда. Е не при всички е така, но повече има доста какво да учат, но съм съгласна на повечето им липсва оригиналност нещо лично тяхно нещо което да ги открои да ги направи големи без зад тях да има голямо име.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:58 AM |