![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Слушам метъл от над десет години и сигурно това винаги ще си остане любимата ми музика. Обаче напоследък еднообразието е потресаващо. Никога не е имало толкова безлични и досадни групи в този стил. Имам чуството, че всяка млада група се опитва да копира някоя вече доказана вместо да свири нещо оригинално.
Какво мислите по въпроса? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Цялата тема изчетох, и нещо ми се сторихте неубедителни в доводите си всички
![]() Например, защо никой не даде пример за някой от толкова "многобройните копировачи"? Защото ви е ясно, че споменете ли дори и една група веднага ще се отпочне безмислен спор тип: "А, тази става, ти си тъп и т.н." Демек - за всеки влак си има... кондуктор. На мен ми харесва да има групи които правят музика, подобна на друга музика, която ми харесва ![]() ![]() Освен това, колкото и да са еднакви стилово или колкото и да се копират едни други - всяка група си е уникална сама за себе си - гласът на вокалиста ли ще е, стилът на китариста ли, чувството за такт на барабаниста ли.. Друго, как беше, групата трябвало да има идеи когато започва, иначе по добре да не... Ами като започнах в мойта група аз идеи да променя света нямах ![]() ![]() Така че - браво, за изчерпан стил метълът много ме радва, дай боже всеки му ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:26 AM |