![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Интересно ми е да видя дали гледате как се представя националния ни отбор. Аз лично ще наблюдавам с огромен интерес лигата. По всяка вероятност би трябвало да сме едни от медалистите, а ако дотогава момчетата навлезнат във форма имат и реални шансове за златото.
Другият ми въпрос е дали играете. В момента сме доста запалени с едни приятели и дори си търсим отбори срещу, които да играем. Ако има желаещи може да драснат тук. Също така, ако има и 6-7 човека, можем да напраим Metal World Team ![]() А също така и какво мислите за самата игра? Лично според мен това е най-интересният спорт. Изисква много мислене, реакции и други качества, които повечето спортове (като футбол, баскетбол и т.н.) не изискват. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз очаквах бразилците поне да се опитат да ни затруднят, а те като че ли играеха без всякакво желание. Мачът беше решен от самото начало.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:30 AM |