Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Sinner, Mask Of Sanity и останалите
Crafter
коментар Jul 12 2007, 12:37 AM
Коментар #1

:)

Група: Потребители
Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Какво ви е мнението за този проект на култовия басист, вокалист, продуцент, полубог и немец Mat Sinner?

Групата съществува още от далечната 1980-та година, но в началото се радва на популярност само на родна земя, макар тя да е в далеч по-малки количества от немските пауър метъл легенди. Това е до някаква степен незаслужено, тъй като в музикално отношение са доста стабилни и аз лично не мога да намеря слаба песен в дискографията им. В известен смисъл, проблем е малко олд скул хеви звученето им, но всеки си има вкусове.
През 97-а година започва нова ера в музикалното им развитие със страхотния Judgement Day. В следващите години излизат албуми като The Nature Of Evil, The End Of Sanctuary, There Will Be Execution и най-новия Mask Of Sanity, които общо взето следват една твърда посока от гледна точка на музикално развитие, но пък и стават все по-добри. Всъщност, вероятно почти всеки почитател на добрият традиционен немски хеви метъл ги е чувал.

Основният въпрос, чиито отговор търся е защо тази група не е особено популярна?
Вярно е че не могат да се похвалят с нищо особено новаторско, но в крайна сметка слушаме достатъчно по-слаби и безинтересни неща...

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
ManOwaRadO
коментар Jul 12 2007, 08:35 AM
Коментар #2

WARLORD

Група: Потребители
Коментари: 1193
Регистриран: 15-October 05
Град: Шопландия
Потребител N: 976

Ми може би просто защото Праймъл фиър са доста по-добри, появиха се с гръм и трясък и бързо започнаха да набират мощ, докато този проект остана в сянка smile.gif друго си е с Ралф. Макар че, да си призная на песента A Question of Honour повече ми допада първоначалния варянт на Синър. Последнияt албум, който съм им слушал, беше The End Of Sanctuary, но там усетих, че започват да омекват като звучене, по-комерсиални лирики и мотиви. Незнам как са продължили нататък, но най-добро беше тежкото и мрачно звучене на The Nature Of Evil icon_headbang[1].gif

--------------------
IPB Image
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 27th July 2025 - 03:40 AM