![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Интересно ми е да видя дали гледате как се представя националния ни отбор. Аз лично ще наблюдавам с огромен интерес лигата. По всяка вероятност би трябвало да сме едни от медалистите, а ако дотогава момчетата навлезнат във форма имат и реални шансове за златото.
Другият ми въпрос е дали играете. В момента сме доста запалени с едни приятели и дори си търсим отбори срещу, които да играем. Ако има желаещи може да драснат тук. Също така, ако има и 6-7 човека, можем да напраим Metal World Team ![]() А също така и какво мислите за самата игра? Лично според мен това е най-интересният спорт. Изисква много мислене, реакции и други качества, които повечето спортове (като футбол, баскетбол и т.н.) не изискват. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ха, като видях ника ти се сетих, че наще играят малко като Родик
![]() Цитат Аз очаквах бразилците поне да се опитат да ни затруднят, а те като че ли играеха без всякакво желание. Мачът беше решен от самото начало. Е, чак пък толкова... бразилците не показаха играта си, но все пак докрая водиха, така че победата далеч не е била сигурна, но е добре, че я взехме. Днешният мач обещава да бъде малко по-интересен според мен. Руснаците би трябвало да са притеснени за класирането си, а и смятам, че няма да успеят да играят толкова бързо и агресивно като бразилците, което вероятно ще даде възможност на блока ни да демонстрира качествата си. От друга страна, ако нашите момчета продължат да бъркат сервизите и Жеков продължи да не е във форма, надали ще можем да се справим с бавния, но висок блок на руснаците (който може да бъде надигран с бърз разпределител, какъвто Жеков не показва да е тази година). А пък руският либеро - Вербов ми е един от любимците и също е доста добър. Изобщо руснаците са много стабилен отбор. Успех на нашите!!! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Цитат Аз очаквах бразилците поне да се опитат да ни затруднят, а те като че ли играеха без всякакво желание. Мачът беше решен от самото начало. Е, чак пък толкова... бразилците не показаха играта си, но все пак докрая водиха, така че победата далеч не е била сигурна, но е добре, че я взехме. Говоря за играта им, не за резултата. Бразилците имат име на световен отбор, а не показаха нищо на този мач. В стила им е да играят предизвикателно, но не им се отдаде въобще. Видното превъзходство беше за нашия отбор. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:36 AM |