![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Слуховете са, че ще свирят в Военния Клуб, София на 17ти. Това е концертът за който мечтая от толкова време....
![]() Бати яката група! Някой друг тука слуша ли ги? Какво мислите за тях? Ебати бруталния метълкор според мене. Hatebreed звучат като "лека нощ деца" в сравнение с тях. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 19 2004, 06:45 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 18 2004, 06:08 PM) Цитат що бе беше забавно като изрита оня в гъза Мене ли? ne be edin entusiast deto prez 2 munuti ska4ashe Tozi entusiast e moi priqtel i suvsem ne bih kazal, 4e ska4a6e prez dve minuti. Vokaluv na Stampin' Ground me "razkara" i men po podeoben na4in ot scenata. Ne znam... moje da vi se stori tvurde kraino, no tova ve4e ne e Hardcore... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 03:02 PM |