![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Рано или късно трябваше де са представя и аз нищо, че съм регистриран от няколко месеца, пък за форума и сайта знам от близо две години сигурно... абе от учтивост го правя, дет се вика
![]() Та казвам се Мартин, родом от София, 16 години, учебна дейност симулирам във Френската гимназия, на Патриарха дето е. От малък послушвам тая музика, сигурно по ирония на съдбата първата аудио касета, която съм слушал съзнателно и съм й се наслаждавал е била на Скорпиънс с бест баладс, тогава някъде се започна с всичко. Най-любимите групи съм се опитал да ги натъкмя в секцията в профила, сигурно съм изпуснал доста, нооо, по-голямата част от вас знаете колко е лесно да се отговори на въпроса "Коя ти е любимата банда?". Друго, друго, аниме фен съм, макар че от години все по-трудно намирам неща, които да ми задържат вниманието, но пак от време на време се намира по нещичко, баскетче поцъквам, тоест поцъквАХ, не знам що го занемарих спорта, футболен запалянко си падам ![]() ![]() Ай, наздраве и UP THE IRONS! ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
За да се придържаме към официалностите - Добре дошъл и от мен, приятно изкарване из форума.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:00 AM |