![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Китаристът Kirk Hammet е разкрил някои интригуващи и крайно обнадеждаващи подробности относно дългоочаквания нов студиен албум на METALLICA:
"Разполагаме с 22 песни, като възнамеряваме да запишем между 12 и 14, а в диска ще вкараме 9 или 10 парчета, в зависимост от окончателното им звучене след смесването и мастеринга(...) Музиката е наистина тежка и различна от всичко, което сме композирали досега. Ще има и китарни сола. И качеството на звука ще е по-добро - този път работим с продуцента Rick Rubin (SLIPKNOT, SYSTEM OF A DOWN, AUDIOSLAVE и др.) (...) Чувстваме, че новият материал е много, много силен. Лично аз бих го поставил в малката ниша между "...And Justice for All" (1988) и "черния албум" (1991) (...)Възнамеряваме да издадем албума в началото на 2008 г. Ще се изненадам адски много, ако се появи по-рано, но и ще бъда зверски разочарован, ако се забавим." Неотдавна пък Lars Ulrich спомена в интервю за шведската телевизия TV4, че албумът ще се появи на пазара през пролетта. Миксирането пък ще стане този ноември. Инфо: Тангра Мега Рок -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Абе нещо не ми се вярва... Може би наистина най-накрая са се светнали колко дълбоко са затънали в шитстрийма, но май вече е твърде късно за такова "извинение". Не вярвам вече да са в състояние да направят нещо, което е, както Кърк казва, "между Justice и черния", защото минаха почти 20 години, откакто издадоха последния си наистина добър албум (и 16 от последния приемлив за мен). Въпреки това бих бил наистина щастлив, ако това излезе отчасти истина, привсе, че съм 99% сигурен, че това е поредният пазарен "фишек".
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 08:43 AM |