![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Имаме си тема за албумите на тази година, но защо си нямаме такава и за тези които ни разочароваха. Та ето правя, нека тук обсъдиме групите които по един или друг начин ни забиват нож в гърба с чедата си.
За мен това Bloodbound - Book Of The Dead Хайде вие сте ![]() ПП. Нека не обсъждаме новия Nightwish, защото още не е излезнал ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Как можах да забравя за Iced Earth?! Точно тук думата "разочарование" май приляга най-добре! То си беше ясно, че нищо смислено няма да изкарат, ама чак такава гавра не съм очаквал. Annihilator-a и Manowar-a всъщност никак не са лоши като ги сравня с тва ако.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Как можах да забравя за Iced Earth?! Точно тук думата "разочарование" май приляга най-добре! То си беше ясно, че нищо смислено няма да изкарат... Силно несъгласен! Излязлото ЕР ме изгърби отвсякъде! Единствена забележка лека имам към вокалните партии на припева на последното парче от същия, но след две-три преслушвания се свиква с новите линии. С Рипър звучат, свежо, мощно, агресивно. Неща, които бяха в дебел застой при Чичко Ушев ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 02:09 AM |