![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Интересно ми е да видя дали гледате как се представя националния ни отбор. Аз лично ще наблюдавам с огромен интерес лигата. По всяка вероятност би трябвало да сме едни от медалистите, а ако дотогава момчетата навлезнат във форма имат и реални шансове за златото.
Другият ми въпрос е дали играете. В момента сме доста запалени с едни приятели и дори си търсим отбори срещу, които да играем. Ако има желаещи може да драснат тук. Също така, ако има и 6-7 човека, можем да напраим Metal World Team ![]() А също така и какво мислите за самата игра? Лично според мен това е най-интересният спорт. Изисква много мислене, реакции и други качества, които повечето спортове (като футбол, баскетбол и т.н.) не изискват. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Финалът бе що годе на ниво и спечели по-добрият отбор. Лично аз бях за руснаците, тъй като Камутски заслужава огромно уважение за това, че играе на възраст от 39 години. Хвала на тоз брадат чичко.
Честито на бразилците, но да помнят, че имат една загуба... от по-добрия отбор ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:27 AM |