![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Китаристът Kirk Hammet е разкрил някои интригуващи и крайно обнадеждаващи подробности относно дългоочаквания нов студиен албум на METALLICA:
"Разполагаме с 22 песни, като възнамеряваме да запишем между 12 и 14, а в диска ще вкараме 9 или 10 парчета, в зависимост от окончателното им звучене след смесването и мастеринга(...) Музиката е наистина тежка и различна от всичко, което сме композирали досега. Ще има и китарни сола. И качеството на звука ще е по-добро - този път работим с продуцента Rick Rubin (SLIPKNOT, SYSTEM OF A DOWN, AUDIOSLAVE и др.) (...) Чувстваме, че новият материал е много, много силен. Лично аз бих го поставил в малката ниша между "...And Justice for All" (1988) и "черния албум" (1991) (...)Възнамеряваме да издадем албума в началото на 2008 г. Ще се изненадам адски много, ако се появи по-рано, но и ще бъда зверски разочарован, ако се забавим." Неотдавна пък Lars Ulrich спомена в интервю за шведската телевизия TV4, че албумът ще се появи на пазара през пролетта. Миксирането пък ще стане този ноември. Инфо: Тангра Мега Рок -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 11-July 07 Потребител N: 2216 ![]() |
На мен пък ми харесват новите им неща до St. Anger. Вярно, различни са и не са вече добрия стар трашец, но пък са ултра радващи. Ма вярно тук се изпотрепахте да плювате по неща, които не разбирате. Откъде тръгна тази мода да се плюе по Metallica ми е много странно? Нямате ли си друга работа? Или ви е яд, че не циклят на едно място. Като не ви харесват новите им албуми, не ги обсъждайте постоянно. А това, че в момента имало тийнейджъри фенове на бандата с по 5 мп3ки в папка "jazz-ethno-retro-dance" e вярно, обаче тези мп3-ки са One, Nothing Else Matters, Seek and Destroy и Fade to Black. Просто истинските фенове на Metallica ги уважават истински и оценяват направеното от тях през последните години - слушат албумите, харесват ги. Останалите да си циклят на 5-те песни от старите албуми!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 06:34 PM |