![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 07 Потребител N: 2230 ![]() |
а здравейте от един фен на истинския, корав, и първичен блек метъл. Името ми е Георги Атанасов, и съм на 19 години. принципно живея в софия, бил съм роден тук, и тук си живея, но в бъдеще искам да захвърча към някоа по-интересна и екзотична страна, може би любимата ми Норвегия.
както казах, любим стил ми е истински, първичен блек, не разни мелодични лайна като Dimmu Borgir, CoF и тем подобните просоттии, които развалиха любимият ми стил в метъла. групи, които харесвам са Mayhem, Darkthrone, Emperor, Old Wainds, Watain, Zyklon-B, Ragnarok, Burzum, Nargaroth, и други групи, които сигурно не знаете, поне повечето от вас...все пак се иска да сте навътре в нещата, ако ме разбирате какво имам предвид, хехе ![]() ако имате въпроси, feel free to ask, не хапя, освен ако не искате, и не пия кръв, защото не съм като шибаните разлигавени педали-готици. а, и мразя пауър флауър хепи гей метъл шитни, това не е метъл, а някаква съпроводна музика за излет на педали...шибани дракони. ае, вървете под знака на Сатаната, приятели! ![]() п.с. розовите понита на клада и ритуали... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абе май аз плаках, че сме нямали достатъчно трю блекари из форума. Обаче все идват някакви индивиди весели. Приятно писане из форума иначе.
П.П. Reign of Intolerance ми липсва обаче. Той май беше единственият интелигентен блекар, откакто съм се регнал във форума. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:27 PM |