![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Леле.. последната Фрактура чух песен на Cannibal Corpse (преди тва не бях чувал нищо тяхно) и направо ме подлудиха
![]() ![]() След предаването веднага хванах да download-вам последните им албуми. Свалих си "Gore Obsessed" (2002) - направо трепач, чудя се как ли още не съм си изпотрошил пц-то и въобще целия апартамент... ![]() ![]() За Slipknot няма какво да говоря, те ме кефят най-яко. За сега тези две групи са ми направили голямо впечатление ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ May 26 2003, 06:13 AM) ![]() P.S. Може да са били Sinner или Steel Prophet. Nito edna ot tiq grupi... Ako beshe nqkoq ot tqh, shtqh da zapomnq! Ami mai nqkva piramida imashe... Ne sym siguren! Awe karai, shte hodq da gi pitam, vypreki, che nai veroqtno nqma da se setqtt! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:17 PM |